Despre noi

 

Pe o piata ciudata invadata de foarte multe produse ieftine si de proasta calitate aduse la container din tari indepartate sau poate chiar fabricate pe vapor in drum spre Europa, in care din pacate primeaza doar pretul mic netinandu-se cont de valoarea pe care fiecare marfa o confera celui care o cumpara, noi incercam sa spargem tiparele si sa aducem persoanelor cunoscatoare si interesate bijuterii si obiecte originale produse manual din sticla de Murano, realizate folosind tehnicile traditionale transmise din generatie in generatie de maestrii sticlari italieni.

 

Calitatea deosebita si unicitatea bijuteriilor si a obiectelor comercializate de noi sunt date de faimoasa sticla produsa in Murano, Italia, inconfundabilele murine originale, de pigmentii plini de viata ai culorilor folosite si nu in ultimul rand de maiestria fauritorilor de frumos din mica insula venetiana.

 

Toate produsele comercializate de OriginalMurano.ro sunt insotite de un certificat de origine emis de producatorii italieni pe care sunt mentionate „Made in Italy” si „100% hand made”.

 

Obiectele decorative – vase, pahare, vaze, bibelouri, globuri – au aplicate fiecare in parte o holograma emisa de statul italian care cuprinde:

-       un numar ce reprezinta codul producatorului recunoscut oficial de breasla sticlarilor din insula Murano;

-       inscriptia „Vetro Artistico Murano” care reprezinta o marca inregistrata recunoscuta prin Legea nr. 70 din 23.12.1994 emisa de autoritatile italiene prin care acestea doresc protejarea lucrarilor  originale realizate in Murano de produsele contrafacute in diverse parti ale lumii.

 

Mai mult decat atat, fiecare astfel de obiect este semnat direct pe sticla de maestrul sticlar care l-a manufacturat, oferindu-se astfel garantia calitatii si autenticitatii produsului.

 

OriginalMurano.ro se doreste a fi un furnizor serios si corect de produse din sticla de Murano de o calitate superioara celor care se gasesc in acest moment pe piata din Romania.

 

Sticla originala de Murano nu a fost niciodata ieftina si nu este nici in zilele noastre, pentru ca este sincera si nobila, oferind persoanei care o detine distinctie si frumusete, o adevarata implinire a viselor. Aceste considerente ne-au indrumat pasii catre alegerea logoului sitelui nostru: „Nobletea sticlei de Murano. Dincolo de vise...”

 

Atingeti-le si veti intelege diferenta!

 

 

Date tehnice

 

www.originalmurano.ro este proprietatea societatii M.M. Progresiv Distribution SRL avand urmatoarele date de identificare:

 

Adresa sediu social: Bd. Iuliu Maniu nr. 53A, bl. 18P, sc. 1, ap. 23, sector 6, Bucuresti

CUI: RO 17209487

Nr. Reg. Com.: J40/2272/2005

Cont bancar: RO84RZBR0000060019330981

Banca: Raiffeisen Bank

 

Pentru comenzi si corespondenta va rugam sa folositi informatiile din rubrica „Contact”.

 

Depozitul din care se fac livrarile pentru comenzile lansate de clienti este situat la o adresa diferita de cea a sediului social.